Política de privacitat


INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable LIQUATS VEGETALS, S.A.
Finalitat L’atenció de sol·licituds de diversa índole per part de l’Usuari
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris Altres empreses del grup. Encarregats de Tractament dins o fora de la UE.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional
Informació addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: www.alitey.com

informació addicional

La present Política de Protecció de Dades regula el tractament de dades personals facilitades per l’Usuari a través del portal d’Internet (en endavant, el “Portal”) que ALITEY posa a disposició dels usuaris d’Internet. La present Política forma part integrant de l’Avís Legal accessible en tot moment des del Portal.

L’Usuari garanteix que les dades aportades són verdaderes, exactes, completes i actualitzades, sent responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que es pugui ocasionar com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació. En el cas que les dades aportades pertanyin a un tercer, l’Usuari garanteix que ha informat aquest tercer dels aspectes continguts en aquest document i obtingut la seva autorització per a facilitar les seves dades a LIQUATS VEGETALS, S.A. per als fins assenyalats.

A efectes de la seguretat tècnica i de diagnòstic de sistemes, de forma anonimitzada o agregada, LIQUATS VEGETALS, S.A. podrà registrar la direcció IP (número de identificació de l’accés a Internet del dispositiu, que permet als dispositius, sistemes i servidors reconèixer-se i comunicar-se entre ells). Aquesta informació podrà també ser utilitzada amb finalitats analítiques de rendiment web.

 

1. Qui és el responsable del tractament de les dades personals de l’Usuari?

Identitat: LIQUATS VEGETALS, S.A. és una societat espanyola inscrita al Registre Mercantil de Girona, amb CIF: A-17309329

Direcció postal: Carretera de Vic, 1,23 km 17406 Viladrau

Telèfon: 938 84 80 69

Correu electrònic: legal@alitey.es

2. Amb quina finalitat tractem les dades personals de l’Usuari?

LIQUATS VEGETALS, S.A. tracta la informació facilitada per l’Usuari amb l’objectiu d’atendre les sol·licituds de diversa índole dutes a terme per part d’aquest. En funció de la naturalesa de la sol·licitud, la finalitat perseguirà la gestió de Consultes i sol·licituds de propostes, (RFP) remeses a través del formulari de contacte habilitat a tal efecte.

informació sobre el tractament de dades per a l’enviament de comunicacions des de LIQUATS VEGETALS, S.A.

1. Per quin període de temps conservarem les dades personals de l’Usuari?

Amb caràcter general, les dades personals proporcionades es conservaran durant el temps necessari per a fer front a la sol·licitud de l’Usuari o mentre no se’n sol·liciti la seva supressió per l’Usuari.

2. Quina és la legitimació per al tractament de les dades personals de l’Usuari?

La base legal per al tractament de les dades és la legitimació per consentiment de l’Usuari.

 

3. A quins destinataris es comunicaran les dades personals de l’Usuari?

En aquells casos en què la sol·licitud de l’Usuari així ho justifiqui, les dades de identificació podran facilitar-se a altres entitats afiliades a la xarxa de LIQUATS VEGETALS, S.A., incloses aquelles ubicades fora de l’Espai Econòmic Europeu, als efectes de fer front a la sol·licitud vinculada al país de destí.

Així mateix, les dades podran ser cedides a administracions i organismes públics per al compliment d’obligacions directament exigibles a LIQUATS VEGETALS, S.A..

 

4. Quins són els drets de l’Usuari quan ens facilita les seves dades personals?

L’Usuari té dret a obtenir confirmació sobre si LIQUATS VEGETALS, S.A. tracta les seves dades personals, així com a accedir a les seves dades personals, sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no fossin necessàries pels fins que varen ser recollides.

En determinades circumstàncies, l’Usuari podrà sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, i en aquest cas únicament es conservaran per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, l’Usuari podrà oposar-se al tractament de les seves dades. LIQUATS VEGETALS, S.A. cessarà en el tractament de les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

L’Usuari podrà plantejar les qüestions que consideri en relació a la present Política així com exercir els seus drets en els termes legalment previstos dirigint una comunicació per mitjà de correu postal a: LIQUATS VEGETALS, S.A., Carretera de Viladrau Km 1,23, CP: 17406, Viladrau, o correu electrònic a: legal@alitey.es amb indicació de la sol·licitud corresponent i acompanyat de còpia del DNI o document acreditatiu de la identitat.

 

Actualitzada a Juny de 2018.